Cautare

7519 de rezultate pentru "persoane fizice" (7.51 secunde)
Pentru un venit familial anual de pina la 12.500 de euro, alocatia lunara pentru nucleul familial este, in cazul unui nucleu familial compus din 3 persoane (2 parinti si 1 copil) - 137,5 euro;
Potrivit situatiei intocmite de conducerea institutiei, in cursul anului trecut 13.306 persoane au fost incadrate in cadrul programului de ocupare profesionala, 308 dupa absolvirea unor cursuri de formare profesionala, in timp ce 433 au fost someri cu varsta peste 45 de ani angajati in baza facilitatilor prevazute de Legea somajului.
In complicitate cu functionarii bancari, un oradean a reusit, in nici doi ani, sa scoata credite de un milion de euro, folosindu-se de semnatura a peste 100 de persoane, o buna parte fiind adolescenti.
AŽn ceea ce priveste repartitia acestora pe comunitati autonome, printre cele mai semnificative prezente ale lucratorilor romani se inregistreaza in Provincia Andalucia, dintr-un total de 215.670 de persoane, 26.448 sunt romani, ocupand locul II in randul cetatenilor straini.
8.750 de persoane ar putea fi disponibilizate in primele 3 luni din acest an, iar jumatate dintre ele chiar in ianuarie, potrivit notificarilor primite de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca.
Participanti Cifra totala validata - 10.730.814 persoane Din care 8.979.934 adulti / 1.750.880 copii. ... Dintre acestea s-au recuperat 132.809 de persoane. ... Cca 1,4 milioane de persoane erau excluse de la acest tip de prevenție. ... 68% persoane casatorite, 17% persoane necasatorite;
In cadrul acestui proiect, Arpad Ciorba a deschis un restaurant social in Baia Mare, care are 17 angajati, dintre care sapte persoane sunt cu dizabilitati.
Acest fenomen de crestere, a populatiei varstnice fata de populatia generala a Romaniei atrage dupa sine consecinte, atat asupra familiei din care aceste persoane fac parte, cat si asupra persoanelor varstnice, dar si asupra societatii.
Desi societatea, de cele mai multe ori, ne impinge la consum sexual, exista o categorie de persoane care nu simt nevoia sa faca sex. ... Pe scurt, o categorie de persoane neinteresata de o activitate sexuala regulata.
Potrivit sursei citate, din cele 34.590 de persoane cu drept de vot din cele trei localitati harghitene 22.061 si-au exprimat opinia in timpul referendumului, ceea ce reprezinta 63,78%.
Dupa introducerea cotei unice de impozitare de 16% pentru veniturile persoanelor fizice, Ministerul Finantelor a introdus noi deduceri personale de impozit, diferentiate in functie de valoarea salariului.
Cu toate acestea, craiovenii, persoane fizice sau juridice, nu prea sunt interesati de acest tip de plata si opteaza pentru varianta clasica, ce presupune, de multe ori, statul la cozi interminabile.
"Cursurile ii vor ajuta la imbunatatirea modului de lucru" Alte module din cadrul acestui program, potrivit calendarului desfasurarii sesiunilor de pregatire, sunt cel de "Pregatire profesionala a fermierilor pentru productia vegetala", destinat proprietarilor de teren agricol, fermieri, arendasi, tineri si alte persoane care doresc sa devina intreprinzatori in mediul rural, si cel de "Pregatire profesionala in managementul general al exploatatiei/societatii comerciale - pentru productia vegetala si pentru cea zootehnica" - destinat directorilor din domeniul agricol, silvicol, piscicol si altor persoane care doresc sa-si perfectioneze cunostintele manageriale.
Aceste persoane trebuie sa aiba studii economice superioare. Contabilitatea poate sa fie organizata si condusa pe baza de contracte de prestari servicii in domeniul contabilitatii, incheiate cu persoane fizice sau juridice, autorizate potrivit legii, membre ale Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.
Pentru ca la termenul de judecata din 25 aprilie partile nu au fost prezente, urmatoarea înfatisare va avea loc pe 6 iunie.  Asociatia-scoala Oficial, FPP Oltenia are ca membri fondatori persoane din anturajul lui Dinel Staicu, prezente în mai multe asociatii si fundatii actionare la firme prin care omul de afaceri craiovean îsi desfasoara ingineriile financiare.
In Dolj exista multe persoane cu venituri de peste 3.000 de euro pe luna, dar si nevoiasi cu pensii umilitoare. ... Un sondaj neoficial printre marile banci din Craiova arata ca zeci de persoane fizice din Banie au salarii de peste 3.000 de euro pe luna.
Incercam doar sa ne imaginam cum administreaza craioveanca noastra atatea case, cel mai probabil multe fiind inchiriate la firme si alte persoane fizice. ... De fiecare La nivelul municipiului sunt 7.356 de persoane care au doua sau mai multe locuinte.
Astfel, in cazul autovehiculelor cu pana la opt locuri, rulajul standard este de 15.000 de kilometri anual, la cele destinate transporturilor de marfuri de pana in 3,5 tone rulajul standard este de 30.000 de kilometri anual, in timp ce masinile care pot transporta mai mult de opt persoane, dar au o masa sub cinci tone au un standard anual de 60.000 de kilometri, la fel ca si cele care transporta intre 3,5 tone si 12 tone de marfa.
In acelasi timp, specialistul fiscal sustine ca "in toate statele dezvoltate ale lumii, care aplica impozitarea progresiva si globala (Romania aplica un sistem de impozitare pentru persoane fizice proportional prin cota unica, deci inechitabil fiscal, dar singurul viabil la acest moment), dividendele ridicate de o persoana fizica se cumuleaza in vederea impozitarii cu absolut toate veniturile acelei persoane si se impun cu impozite de pana la 50-60%".
Anticariat-Carti.com Exista persoane care dintr-un motiv sau altul, isi propun sa vanda toate cartile din biblioteca pe care o detin.
google-analytics.com